محمد نصرتی، رییس اتحادیه قنادان و شیرینی پزان با اعلام این مطلب اظهار داشت: برای تهیه شیرینی، 140 قلم کالا مورد استفاده قرار می گیرد، اما قیمت تمامی این اقلام آزاد است و ما هیچ گونه سهمیه ای دولتی ای در تهیه این اقلام نداریم.
وی گفت: اتحادیه قنادان سال ها است که با تعیین قیمت اجباری درگیر بوده و ما به تععین قیمت اجباری عادت کرده ایم.
نصرتی با بیان این مطلب که قنادان که اقلام مورد نیاز در تهیه شیرینی را با نرخ آزاد تهیه می کنند، افزود: به رغم تهیه مواد مصرفی با نرخ آزاد از سوی قنادان، شاهد این مساله هستیم که برای محصول نهایی ما برخلاف قاعده و قانون یک نرخ بی منطق تعیین و اعلام می شود.
رییس اتحادیه قنادان در پاسخ به این سوال که با توجه به عدم تامین نظر قنادان در تعیین نرخ زولبیا و بامیه آیا می توان شاهد عرضه این محصول به صورت با کیفیت باشیم، تصریح کرد: ما نرخ مصوب را به قنادان اعلام کرده ایم و از آنان خواسته ایم تا زولبیا و بامیه با کیفیت تولید کنند.
وی در واکنش به این سوال که آیا این مشکل با خواستن حل می شود یا خیر، خاطرنشان کرد: به طور قطع این مشکل با خواستن حل نمی شود، اما من به عنوان رییس اتحادیه وظیفه ای دارم که باید به آن عمل کرده و آن را ابلاغ می کنم.
موج