سید مجید موسوی توضیح داد: در راستای حمایت از تولید کنندگان و نخلداران با برگزاری جلسات متعدد کارشناسی قیمت توافقی خرما برای سال جاری با حضور نمایندگان استانداری، بازرگانی، اتحادیه صادر کنندگان خشکبار شعبه خوزستان و مدیران جهاد کشاورزی شهرستانهای خرما خیز مصوب و اعلام شد.
وی قیمت خرید خرمای درجه یک رقم استعمران را به ازاء هر کیلوگرم چهار هزار و 200 ریال، قیمت درجه دو استعمران را به ازای هر کیلوگرم 3 هزار و 600 ریال و قیمت خرمای رقم زاهدی را به ازاء هر کیلوگرم 3 هزار و 400 ریال اعلام کرد.
موسوی تصریح کرد: قیمتهای فوق حداقل قیمت توافقی است و نخلداران میتوانند محصول تولیدی خود را در صورت توافق به قیمتهای بالاتر بفروشند.
وی خاطرنشان کرد: خوزستان یکی از مهمترین قطبهای تولید خرمای کشور محسوب میگردد و در زمینه صادرات با کسب رتبه اول تا 40 درصد سهم صادرات خرمای کشور را به خود اختصاص داده است؛ نخیلات استان در سال جاری با توجه به شرایط اقلیمی مناسب در فصل گلدهی و همچنین عملیات اصلاح و توسعه باغات هم از نظر کمی و هم کیفی از شرایط خوبی برخوردار هستند.
رییس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان پیشبینی کرد در سال جاری حدود 165 هزار تن خرما تولید شود که از این میزان برای خرید توافقی حدود 64 هزار تن برنامهریزی شده است.
ایسنا