شبکه خبری صنایع غذایی ایران شبکه خبری صنایع غذایی ایران
یکشنبه، ۱۶ بهمن ۱۳۹۰ RSS
صفحه نخست ارسال خبر درباره ما تماس با ما English
 تازه ترین اخبار 
بازدید اتباع خارجی و داخلی دوره آموزشی لجستیک کسب و کار کشاورزی از میدان مرکزی میوه و تره بار
واردات 7 هزار تن گوشت مازاد بر نیاز
تولید باکیفیت‌ترین گندم و آرد کشور در گلستان
سه رقم جدید برنج تا پایان سال معرفی می‌شود
95 درصد محصولات کشاورزی "سالم" و زیر حد مجاز باقی‌مانده سموم هستند
در زمستان خوردن این میوه و سبزی ها را فراموش نکنید
قیمت محصولات لبنی از امروز رسما افزایش یافت
فروش های ویژه آجیل از۱۰ اسفند ماه
غذاهایی با طعم استرس
افتتاح 2 بازار میوه و تره‌بار و ارزاق عمومی در مشهد
 میانبر 
نسخه چاپی
نقشه سایت
فرم ارسال پیوند
ارسال به دوستان
پیشنهادات و انتقادات
افزودن به آدرسهای برگزیده

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران
رشد 4 درصدی تولید عسل استان تهران

۱۱:۲۴ (یکشنبه ۱۴ شهریور ۱۳۸۹)
اخبار مرتبط
نسخه چاپی نسخه چاپی

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران در حالی تولید عسل استان تهران را با 4 درصد رشد پیش‌بینی می‌کند که رئیس اتحادیه زنبورداران از کاهش 80 درصدی تولید این محصول در سطح کشور خبر داده است.

محمد موسوی اظهار داشت: میزان شیر تولیدی استان تهران در سال جاری 873 هزار و 39 تن پیش‌بینی می‌شود که نسبت به سال گذشته با 2 درصد رشد همراه خواهد بود. وی همچنین علت افزایش 2 درصدی تولید شیر را به دلیل ارائه خدمات فنی و مهندسی به دامداریهای روستایی عنوان کرد. موسوی همچنین تولید 16 هزار و 830 هزار تن از این تولید را مربوط به تولیدات عشایر استان دانست و گفت: تولید شیر توسط جامعه عشایر هم با رشد 2 درصدی همراه بوده است. موسوی گفت: مراتع و علف‌چرهای استان ثابت است و این افزایش به دلیل خدمات فنی، مهندسی و مشاوره‌ای است که به دامداران ارائه شده است. رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همچنین تولید گوشت در سال جاری را 85 هزار و 836 تن بیان کرد که نسبت به تولید 84 هزار و 483 تنی سال گذشته 1.6 درصد رشد دارد. رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران 12 هزار و 429 هزار تن از تولید گوشت را مربوط به تولید جامعه عشایر استان تران دانست که نسبت به سال گذشته با2 درصد رشد همراه بوده است. موسوی همچنین تولید گوشت مرغ را 128 هزار تن پیش‌بینی کرد که با این میزان نسبت به تولید 118 هزار و 438 تنی سال گذشته 8.07 درصد رشد دارد. به رغم افزایش تولید گوشت مرغ در استان تهران، به دلیل از بین رفتن دامهای مولد به دلیل خشکسالی اخیر و بیماری تب برفکی سال گذشته برای تعدیل تولید و قیمت در ماه رمضان سال جاری، کشور از واردکنندگان عمده این محصولات بود. *رشد 4 درصدی تولید عسل در استان تهران در حالی که تولید عسل در کشور طی سال جاری با 80 درصد کاهش مواجه بوده است، رئیس سازمان جهاد کشاورزی تولید عسل در این استان را طی سال جاری 970 هزار تن عنوان کرد که نسبت به سال گذشته 4 درصد رشد دارد. موسوی همچنین تولید ماهیان زینتی و پرورشی را به ترتیب 55.5 و 22 درصد افزایش نسبت به سال گذشته پیش‌بینی کرد. موسوی دلیل این افزایش تولید ماهیان زینتی را به دلیل افزایش سرمایه‌گذاری و توسعه فعالیت تکثیر و پرورش ماهیان دانست. وی همچنین دلیل افزایش ماهیان پرورشی را تجهیز مزارع به فن‌آوری‌های جدید و ارتقاء مکانیزاسیون که موجب افزایش تولید در واحد سطح از20 به 25 کیلوگرم شده است، دانست. وی همچنین گفت: با اجرای مکانیزاسیون و روشهای نوین تولید کاهش تلفات از 20 درصد به 15 درصد رسید. رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران افزود: ارتقاء دانش‌ تولید‌کنندگان، توسعه مهارت بهره‌برداران استفاده از روشهای نوین تولید، رهاسازی بچه ماهی‌ با وزن بالا، افزایش وزن صید از 300 به 350 گرم و بکارگیری کارشناسان ناظر شیلاتی را از عوامل موثر در افزایش تولید بیان کرد.

فارس

 نظر شما درباره خبر 

نام فرستنده :
پست الکترونیک : *  
نظر شما :

لطفا کدی را که در شکل زیر می بینید، وارد کنید:
(کوچک یا بزرگ بودن حروف مهم نیست)


کد وارد شده صحیح نیست


 

 اسپانسر فــــودنا 
شرکت سرد صحرا پیشرو در زمینه تولید ماءالشعیر

 آگهی بازرگانی 
شیر خشک دارلین
<br>info@ceramisag.com
ژورگراف
پیشگامان پیام آرمان مدیریت
<br>88842653

صفحه نخست | لیست اخبار | اخبار صنایع غذایی | نشریات صنایع غذایی | آیین نامه های کشوری | خدمات فودنا | تقویم نمایشگاهی | نمایشگاه نوشیدنیهای تهران | نیازمندی ها | پیوندها | نمایشگاه مجازی | اخبار شرکتهای غذایی بورس | درباره ما | تماس با ما | بازار فرآورده های غذایی | ارسال خبر به فودنا | ارسال پیوند به فودنا | ورود به سامانه ویژه اعضا | ثبت نام در سایت | ارسال گذرواژه فراموش شده | خبرنگار افتخاری فودنا شوید | نظرسنجی | خبرگزاری - فهرست اخبار | خبرگزاری - آرشیو
کلیه حقوق این سایت متعلق به شبکه خبری صنایع عذایی ایران می باشد.
طراحی سایت و پورتال، هاست و سرور اختصاصی - رادکام