شبکه خبری صنایع غذایی ایران شبکه خبری صنایع غذایی ایران
یکشنبه، ۱۶ بهمن ۱۳۹۰ RSS
صفحه نخست ارسال خبر درباره ما تماس با ما English
 تازه ترین اخبار 
بازدید اتباع خارجی و داخلی دوره آموزشی لجستیک کسب و کار کشاورزی از میدان مرکزی میوه و تره بار
واردات 7 هزار تن گوشت مازاد بر نیاز
تولید باکیفیت‌ترین گندم و آرد کشور در گلستان
سه رقم جدید برنج تا پایان سال معرفی می‌شود
95 درصد محصولات کشاورزی "سالم" و زیر حد مجاز باقی‌مانده سموم هستند
در زمستان خوردن این میوه و سبزی ها را فراموش نکنید
قیمت محصولات لبنی از امروز رسما افزایش یافت
فروش های ویژه آجیل از۱۰ اسفند ماه
غذاهایی با طعم استرس
افتتاح 2 بازار میوه و تره‌بار و ارزاق عمومی در مشهد
 میانبر 
نسخه چاپی
نقشه سایت
فرم ارسال پیوند
ارسال به دوستان
پیشنهادات و انتقادات
افزودن به آدرسهای برگزیده

معاون سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری:
تولید شیر در استان سالانه بالغ بر 230 هزار تن است

۱۲:۲۴ (یکشنبه ۱۴ شهریور ۱۳۸۹)
اخبار مرتبط
نسخه چاپی نسخه چاپی

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: براساس پیش بینی‌های انجام شده در برنامه 5 ساله توسعه باید 190 هزار تن شیر در سال در استان تولید شود اما هم اکنون از برنامه 5 ساله توسعه نیز پیشی گرفته و تولید شیر در استان بالغ بر 230 هزار تن در سال است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: براساس پیش بینی‌های انجام شده در برنامه 5 ساله توسعه باید 190 هزار تن شیر در سال در استان تولید شود اما هم اکنون از برنامه 5 ساله توسعه نیز پیشی گرفته و تولید شیر در استان بالغ بر 230 هزار تن در سال است.

برزو  هیبتیان با بیان این که به طور متوسط روزانه 630 تن شیر در استان تولید می‌شود، تصریح کرد: از مجموع 230 هزار تن شیر تولید شده 50 هزار تن شیر گوسفند و بز و بقیه شیر گاو است.

وی ادامه داد: بیشترین تولید شیر در ماه‌های فروردین، آبان و آذر صورت می‌گیرد این در حالی است که تولید شیر در ماه‌های مختلف تا 15 درصد نوسان دارد.

هیبتیان میانگین تولید شیر در کشور را 955 هزار تن در سال عنوان و اظهار کرد: سرانه تولید شیر در کشور 130.9 کیلوگرم و در استان 295.1 کیلوگرم است و استان2.4 درصد تولید شیر در کشور را به خود اختصاص داده است.

وی در خصوص آمار دام و میزان تولید شیر در استان گفت:هم اکنون 140 هزار راس گاو دو رگه با میانگین تولید 2 هزار و 500 لیتر، 37 هزار راس گاو اصیل با میانگین تولید 6 هزار لیتر و 50 هزار راس گاو بومی با تولید یک هزار لیتر شیر در یک دوره 305 روزه، شیر استان را تولید می‌کنند.

هیبتیان افزود: در استان 3 کارخانه تولید محصولات لبنی در حال فعالیت است که روزانه 240 تن شیر در روز را به فرآورده‌های لبنی تبدیل می‌کنند.

وی در خصوص ایستگاه‌های جمع‌آوری شیر در استان خاطرنشان کرد: شهرستان شهرکرد با 12 ایستگاه جمع‌آوری شیر و 212 تن شیر در روز بیشترین میزان جمع‌آوری شیر را به خود اختصاص داده است.

هیبتیان مصرف سرانه شیر در استان را 110 کیلوگرم عنوان کرد و افزود: مصرف سرانه شیر در کشور120 کیلوگرم و در جهان 110 کیلوگرم است.

ایسنا

 نظر شما درباره خبر 

نام فرستنده :
پست الکترونیک : *  
نظر شما :

لطفا کدی را که در شکل زیر می بینید، وارد کنید:
(کوچک یا بزرگ بودن حروف مهم نیست)


کد وارد شده صحیح نیست


 

 اسپانسر فــــودنا 
شرکت سرد صحرا پیشرو در زمینه تولید ماءالشعیر

 آگهی بازرگانی 
شیر خشک دارلین
<br>info@ceramisag.com
ژورگراف
پیشگامان پیام آرمان مدیریت
<br>88842653

صفحه نخست | لیست اخبار | اخبار صنایع غذایی | نشریات صنایع غذایی | آیین نامه های کشوری | خدمات فودنا | تقویم نمایشگاهی | نمایشگاه نوشیدنیهای تهران | نیازمندی ها | پیوندها | نمایشگاه مجازی | اخبار شرکتهای غذایی بورس | درباره ما | تماس با ما | بازار فرآورده های غذایی | ارسال خبر به فودنا | ارسال پیوند به فودنا | ورود به سامانه ویژه اعضا | ثبت نام در سایت | ارسال گذرواژه فراموش شده | خبرنگار افتخاری فودنا شوید | نظرسنجی | خبرگزاری - فهرست اخبار | خبرگزاری - آرشیو
کلیه حقوق این سایت متعلق به شبکه خبری صنایع عذایی ایران می باشد.
طراحی سایت و پورتال، هاست و سرور اختصاصی - رادکام