شبکه خبری صنایع غذایی ایران شبکه خبری صنایع غذایی ایران
جمعه، ۰۱ آذر ۱۳۸۷ RSS
صفحه نخست ارسال خبر درباره ما تماس با ما English

 بازرگانی 

 

 خانواده صنعت غذا 

نسخه چاپی ارسال خبر به دوستان دریافت فایل خبر

سرویس : صنایع دام، طیور، آبزیان و مکملهای غذایی
تاریخ: ۱۳۸۷/۰۵/۱۴
ساعت: ۱۵:۲۳
کد خبر: ۸۷۷۴

رییس سازمان شیلات کشور
باید مصرف مواد شیمیایی در آبزی‌پروری کاهش یابد
رییس سازمان شیلات کشور با تاکید بر کاهش مصرف مواد شیمیایی در آبزی‌پروری، اظهار کرد: با توجه به اینکه این گروه جزو منابع سالم غذایی محسوب می‌شوند پرورش‌دهندگان باید با استفاده از آب برگشتی استخرها (به دلیل وجود املاح آن) و کاربرد سیستم‌های هواده میزان نیاز مصرف کود شیمیایی در پرورش را کاهش دهند

وحید زارع ماهفروزی ـ در گفت‌وگو با خبرنگار دامپروری خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره اینکه سهمیه کود شیمیایی برای پرورش ماهیان گرمابی هنوز به طور کامل توزیع نشده است، تصریح کرد: نوساناتی در قیمت کود ایجاد شده بود که با به‌کارگیری تدابیر لازم این مشکل مرتفع شده است. از سوی دیگر چهار ماه از سال می‌گذرد و هنوز کل سال طی نشده است.

زارع با تاکید بر کاهش مصرف مواد شیمیایی تاثیرگذار بر رشد ماهی به ویژه در بخش تولید پروتئین، پیشنهاد کرد: هرچه مواد غذایی به منابع آبزیان به سمت ارگانیک و استفاده کمتر از مواد شیمیایی پیش رود، آلایندگی محیط زیست، هزینه‌های تامین نهاده‌های تولید کاهش و کیفیت آبزیان افزایش می‌یابد؛ نکته حائز اهمیت در این زمینه کاهش مصرف کودهای شیمیایی در پرورش آبزیان است چراکه این گروه جزو منابع سالم غذایی محسوب می‌شوند که باید پرورش‌دهندگان با استفاده از آب برگشتی به دلیل وجود املاح آن میزان نیاز مصرف کود شیمیایی در پرورش را کاهش دهند.

معاون وزیر جهاد کشاورزی درباره قطع برق مزارع پرورشی، گفت: طبق هماهنگی با وزارت نیرو، زمان قطعی برق اطلاع‌رسانی می‌شود تا پرورش‌دهندگان تنظیماتی در این راستا داشته باشند و از سیستم‌های هوادهی استفاده کنند؛ البته قطع برق در پرورش ماهیان گرمابی چندان تاثیرگذار نیست و در پرورش ماهیان سردابی مشکلاتی ایجاد می‌کند که سعی شده این نقیصه با استفاده از کپسول‌های اکسیژن و ژنراتورهای تولید برق برای فعال‌سازی سیستم‌های هوادهی جبران شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: براساس برنامه چهارم توسعه در سال جاری هفت هزار و 500 مزرعه پرورش ماهی گرمابی فعال می‌شود که نسبت به سال گذشته (هفت هزار و 200 مزرعه) از نظر کمی افزایش دارد. همچنین روش‌های اصلاحی از جمله: استفاده از آب برگشتی مزارع و هوادهی مناسب برای ارتقا میزان بهره‌وری در واحد سطح به منظور افزایش وزن بچه ماهی در دستور کار است که مشکلات پرورش ماهیان گرمابی را کاهش می‌دهد.

8774
 نظر شما راجع به این خبر 

نام فرستنده :
پست الکترونیک : *  
عنوان : *
پیشنهاد :
* : ضروری

 جستجوی پیشرفته

 تازه ترین خبرها 
فروش محصولات شیلات در فروشگاه‌های ایرانیان محدودیتی ندارد
بودجه محققان ما به نسبت جهانی آن اندک است
احیای صنعت میگو سیستان و بلوچستان در گرو اجرای مصوبه هیات دولت در سفر هرمزگان
عضویت ایران در سه اتحادیه بین‌المللی تصویب شد
تولید خاویار و میگو در شمال و جنوب کشورچندین برابر می شود
اجرای طرح ایران کد از سال آینده
از ابتدای سال جاری تاکنون4 هزار کیلوگرم مواد غذایی فاسد معدوم شده است
پاستای سوسک، مارمولک آب‌پز و ملخ برشته در منوی یک رستوران آلمانی!
شیر با ماندگاری بالا مواد افزودنی ندارد
"سه نان " اولین و تنها کارخانه نان صنعتی ایران
اولین راهنمای آرد، نان و صنایع وابسته
سهم صادرات صنایع غذایی از خراسان رضوی شش برابر کشور است
آغاز بسته‌بندی و شناسنامه‌دار کردن کل فرآورده‌های دامی در مراکز بسته‌بندی گوشت
اختصاص‌200 میلیارد ریال برای تجهیز و نوسازی شالیزارهای استان و اختصاص‌5/12 میلیارد ریال جهت تجهیز پژوهشکده شیلات استان
با تبلیغات بیشتر می‌توان مصرف چای سبز را گسترش داد و راه‌اندازی خط تولید برندهای معتبر جلوی واردات قاچاق را می‌گیرد

 آگهی بازرگانی 











صفحه نخست | لیست اخبار | اخبار صنایع غذایی | گزارش و گزارش تصویری | نمایشگاه مجازی | اخبار شرکتهای غذایی بورس | درباره ما  | تماس با ما
کلیه حقوق این سایت متعلق به شبکه خبری صنایع غذایی ایران می باشد.
طراحی سایت، هاست (هاستینگ)، ثبت دامنه - رادکام