شبکه خبری صنایع غذایی ایران شبکه خبری صنایع غذایی ایران
جمعه، ۰۱ آذر ۱۳۸۷ RSS
صفحه نخست ارسال خبر درباره ما تماس با ما English

 بازرگانی 

 

 خانواده صنعت غذا 

نسخه چاپی ارسال خبر به دوستان دریافت فایل خبر

سرویس : مشاورین صنایع غذایی
تاریخ: ۱۳۸۷/۰۷/۱۶
ساعت: ۱۴:۴۱
کد خبر: ۹۳۰۸

رئیس هیئت مدیره انجمن متخصصین علوم صنایع غذایی؛ توسعه تجارت کشورهای اسلامی با استاندارد سازی صنایع غذایی
توسعه تجارت بین کشورهای اسلامی از اهداف انجمن متخصصین علوم صنایع غذایی است که به جزء استانداردسازی صنایع غذایی امکان پذیر نیست

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران، محمد حسینی رئیس هیئت مدیره انجمن متخصصین علوم صنایع غذایی ایران امروز در نخستین همایش استاندارد صنایع غذایی با بیان این مطلب افزود: استاندارد لازمه یک زندگی است که باید در تمامی محصولات کشاورزی و صنایع غذایی وجود داشته باشد و در این راستا تقویت و توسعه فعالیت با موسسه استاندارد از جمله اقدامات انجمن متخصصین علوم صنایع غذایی ایران است.

حسینی با بیان اینکه انجمن صنعت غذا از سال 1360 تاسیس شد تصریح کرد: نخستین همایش استاندارد صنایع غذایی به بررسی نقش استاندارد در بهبود کیفیت محصولات صنایع غذایی پرداخته است.

وی با بیان اینکه هدف انجمن متخصصین علوم صنایع غذایی ایران کشف پتانسیل ها و واگذاری ایده آل ها به بخش خصوصی برای توسعه آن است تصریح کرد: این انجمن هر سال حدود 10 همایش مختلف درباره صنایع غذایی را برگزار می کند که 20 آذر ماه سال جاری جشنواره علوم و صنایع غذایی جایزه علمی دکتر هدایت در موسسه استاندارد کرج برگزار خواهد کرد.

وی از همکاری این انجمن با موسسه استاندارد خبر داد و افزود: تفاهم نامه ای بین انجمن صنایع غذایی و موسسه استاندارد امضا و ایجاد شد که این تفاهم نامه برای بازنگری استاندارد محصولات و صنایع غذایی توسط کمیته بازنگری انجام می شود.

همچنین، دانش منفرد دبیرکل مجمع تشکل های صنفی غذا نیز در این همایش گفت: استاندارد در صنعت غذا یکی از مهمترین مسائلی است که هم اکنون در جهان مورد اهمیت است و باید تمامی دولت ها در سرلوحه برنامه ها و فعالیت هایشان قرار دهند.

وی با اشاره به اینکه صنعت غذا برای رسیدن به تکامل باید معیارهای استاندارد را که به ثبت رسیده بپذیرد تصریح کرد: علم صنعت غذا باید توسعه یابد و تمامی واحدهای صنعت غذا برای افزایش توسعه باید از انجمن صنایع غذایی حمایت کنند.

وی با بیان اینکه فراکسیون صنایع غذایی در مجلس مشکلات صنعت غذا را به مجلس ارائه می کند افزود: فراکسیون همیشه حامی انجمن بوده بنابراین کارکنان و تولیدکنندگان صنعت غذا ضمن وحدت داشتن باید با انجمن صنایع غذایی همکاری کنند.

حسینی با اشاره به اینکه پراکنده بودن تولیدکنندگان و کارکنان بخش صنایع غذایی باعث پیشرفت نکردن این صنعت تصریح کرد: انسجام و اتحاد تولیدکنندگان می تواند در روند توسعه استانداردسازی صنایع غذایی موثر باشد.

مهدی پورهاشم مدیرکل اداره استاندارد و تحقیقات صنعتی استان تهران نیز در این همایش گفت: هم اکنون 560 کالا در کشور مشمول استاندارد اجباری هستند که ورود صادرات و تولید این محصولات در داخل تحت نظر موسسه استاندارد ایران است.

وی ادامه داد: طی روزهای آینده استاندارد اجباری کالاهایی از جمله آبلیمو و همبرگر شروع و از اول آذر ماه اجرا می شود.

پورهاشم با بیان اینکه صنعت غذا نقش به سزایی در تامین بهبود تغذیه و سلامت مردم دارد افزود: صنعت غذا در ایجاد اشتغال، کاهش ضایعات کشاورزی، ماندگاری کشاورزان در مزارع نقش بسیار مهمی را ایفا می کند.

وی با بیان اینکه معادل 25 درصد درآمد نفتی ضایعات محصولات کشاورزی در کشور وجود دارد تصریح کرد: صنایع غذایی برای جلوگیری از ضایعات محصولات کشاورزی و صنایع غذایی و تبدیل به غذای سالم برای تامین سلامت مردم می تواند نقش به سزایی ایفا کند.

مدیرکل اداره استاندارد و تحقیقات صنعتی استان تهران با اشاره به اینکه استاندارد سازی در صنایع غذایی از اهمیت زیادی برخوردار است افزود: استانداردسازی در کاهش ضایعات محصولات کشاورزی، حفظ کیفیت محصولات افزایش بهره وری و تامین امنیت غذایی موثر است.

وی ادامه داد: آماده سازی اراضی، کشت، انتخاب بذر مناسب، نحوه کاشت، داشت برداشت، بسته بندی و رساندن محصول سالم به دست مصرف کننده باید با فعالیت های جدی تری صورت بگیرد

9308
 نظر شما راجع به این خبر 

نام فرستنده :
پست الکترونیک : *  
عنوان : *
پیشنهاد :
* : ضروری

 جستجوی پیشرفته

 تازه ترین خبرها 
فروش محصولات شیلات در فروشگاه‌های ایرانیان محدودیتی ندارد
بودجه محققان ما به نسبت جهانی آن اندک است
احیای صنعت میگو سیستان و بلوچستان در گرو اجرای مصوبه هیات دولت در سفر هرمزگان
عضویت ایران در سه اتحادیه بین‌المللی تصویب شد
تولید خاویار و میگو در شمال و جنوب کشورچندین برابر می شود
اجرای طرح ایران کد از سال آینده
از ابتدای سال جاری تاکنون4 هزار کیلوگرم مواد غذایی فاسد معدوم شده است
پاستای سوسک، مارمولک آب‌پز و ملخ برشته در منوی یک رستوران آلمانی!
شیر با ماندگاری بالا مواد افزودنی ندارد
"سه نان " اولین و تنها کارخانه نان صنعتی ایران
اولین راهنمای آرد، نان و صنایع وابسته
سهم صادرات صنایع غذایی از خراسان رضوی شش برابر کشور است
آغاز بسته‌بندی و شناسنامه‌دار کردن کل فرآورده‌های دامی در مراکز بسته‌بندی گوشت
اختصاص‌200 میلیارد ریال برای تجهیز و نوسازی شالیزارهای استان و اختصاص‌5/12 میلیارد ریال جهت تجهیز پژوهشکده شیلات استان
با تبلیغات بیشتر می‌توان مصرف چای سبز را گسترش داد و راه‌اندازی خط تولید برندهای معتبر جلوی واردات قاچاق را می‌گیرد

 آگهی بازرگانی 











صفحه نخست | لیست اخبار | اخبار صنایع غذایی | گزارش و گزارش تصویری | نمایشگاه مجازی | اخبار شرکتهای غذایی بورس | درباره ما  | تماس با ما
کلیه حقوق این سایت متعلق به شبکه خبری صنایع غذایی ایران می باشد.
طراحی سایت، هاست (هاستینگ)، ثبت دامنه - رادکام